Smoter podjetja ‹ paquito

Smoter podjetja


Paquito_house

Kaj nas dela edinstvene v primerjavi z drugimi?

Paquito spominja na stari Las Vegas! ( Las Vegas downtown ), v katerem so v petdesetih letih peli, nastopali, igrali in se zabavali Dean Martin ( Dino Paul Crocetti ), Frank Sinatra, Elvis Presley, Marilyn Monroe in playboy Hugh Hefner ( ustanovitelj in lastnik istoimenske revije za moške )

Paquito včeraj, danes in jutri

Zgodba Paquita sega v sredino devetdesetih let, ko novodobni dvorec v Volčji Dragi, v naročju spodnje Vipavske doline, prvič obsijejo reflektorji in luči igralnih avtomatov ter elektronske rulete. Od prvega dne Casino’ Paquito v svojih dveh nadstropjih igralnega salona, odlične restavracije in hotela gosti in razvaja svoje – zabave željne – goste!

Naše vrednote

Naše vrednote so dobro opredeljene. Med njimi najbolj izstopajo strast, veselje, gostoljubje, iznajdljivost, ambicioznost, dostopnost in velika mera ustvarjalnosti!

Naše poslanstvo

Naš moto „Strast,Ljubezen,Užitek…Paquito“ nosi v sebi vodilni koncept, ki nudi našim gostom brezhibno postrežbo. Kuhati z ljubeznijo, postreci z ljubeznijo in gostiti z užitkom so načela, ki krojijo naš vsakdan.

Vizija

Postali bomo najbolj zaželena in obiskana mala igralniška destinacija na goriškem. Z znanjem, inovativnostjo in ednistveno storitvijom bomo presegali pricakovanja gostov. (Lokalnemu) okolju bomo odgovoren partner in promotor, ki poleg druzbene odgovornosti skrbi za razvoj in prepoznavnost regije in kraja.